Excellent Progress -möjligheter till utveckling!

Vi vänder oss till dig som är säljare, chef, ledare eller nyckelperson. Du söker utveckling.

Vill du utvecklas?
Vi har verktygen!

Ofta talas om det chefsutbildning, ledarskapsseminarier, ledarskapsutbildning, säljutbildning. Utbildningar brukar äga rum över några dagar.

Vi menar att den bästa utvecklingen kommer genom regelbunden träning i den miljö du vanligtvis befinner dig i. Du finns i ett sammanhang av människor. Dina medarbetare, din egen chef och dina kollegor är viktiga för att du skall kunna bidra med det som skapar organisationens mål.

Din förmåga att klargöra roller och förväntningar är viktiga för en utvecklande miljö. Vilket stöd du själv får av din organisation är också viktigt.

Därför erbjuder vi strukturerad träning som äger rum över en längre tid än några enstaka dagar. För att ge maximal effekt löper våra träningsprogram vanligtvis över ett år!

Avancera -steg för steg!

Vi erbjuder strukturerad sälj- och ledarträning! Våra program bygger på aktuell forskning inom områden som psykologi och neurovetenskap. Vår önskan är att du skall känna dig trygg hos oss!

Hos oss får du en möjlighet att avancera ditt sälj och ledarskap, steg för steg, oavsett var du själv bedömer att du befinner dig.

Människor har stora förmågor, förmågor som inte alltid frigörs fullt ut av olika anledningar. I din träning hos oss får du möjlighet att frigöra mer av dina förmågor.

Stödet du får av din organisation i din egen roll är viktigt för att du skall kunna skapa fart och riktning mot det ni önskar uppnå. I din träning aktualiseras hur du kan erhålla större stöd från din egen organisation.

Du får dessutom verktygen för att skapa en miljö där andra människors förmågor frigörs i högre grad.

När säljare, ledare och medarbetare arbetar i skön harmoni når ni resultat ni annars inte skulle nått.

Är du intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda dig?

Kontakta oss gärna!

Våra tränare finner du här!